Tak

Er du usikker på tilstanden til taket ditt? Lurer du på om det møter dagens standarder? Vårt erfarne team av blikkenslagere er her for å sørge for at taket ditt ikke bare er solid og beskyttende, men også estetisk tiltalende.

Våre taktjenester inkluderer:

Båndtekking:

Velg fornuftig – båndtekking gir en solid løsning. Platene falset sammen med dobbel fals, sikrer 100% tette skjøter. Materialer som kobber, sink, aluminium og belagt stål gir både holdbarhet og stil.

Sinktekking:

I spesielle tilfeller bruker vi sink som tekking. Hver skjøt loddet sammen på tradisjonell måte. Sinktekking er ideelt for verneverdige hus.

Papp- og foliebasert taktekking:

Vi er stolte av å tilby pålitelig taktekking med med papp eller folie. Vår foretrukne løsning for papp er Isola Mestertekk. Dette innovative materialet sikrer solid beskyttelse og gir taket ditt en lang levetid. For folie bruker vi anerkjent folie fra Protan, som er robuste produkter som sikrer lang levetid i selv i vær og vind. Vi har godkjennelse og ansvarsrett klasse 2 gjør oss kvalifiserte til å utføre arbeid av høy standard, inkludert legging av kompakttak. 

Reparasjoner og vedlikehold:

Beskytt investeringen din med våre tjenester! Vi utfører reparasjoner og regelmessig vedlikehold for å sikre at taket ditt forblir i topp stand, uavhengig av værforhold.

Hvorfor velge våre tjenester?

  1. Vårt team er satt sammen av erfarne blikkenslagere med lang ekspertise.
  2. Som et blikkenslagerfirma med røtter i lokalsamfunnet, dyrker vi sterke relasjoner med våre kunder.
  3. Våre leveranser strekker seg over både privat- og proffmarkedet.

Ta tak i dine takbehov i dag! Kontakt oss for å utforske de beste løsningene for ditt hjem eller prosjekt. Vi utfører taktekkingstjenester i Stavanger, Sandnes og Sør-Jæren. 

Ta kontakt

Oddbjørn Løvdahl 950 20 283 oddbjorn@gjesdalblikk.no
Frank B. Pettersen 951 14 822 frank@gjesdalblikk.no

Skroll til toppen