Hvem er vi?

Gjesdal Blikk & Tak As er en tradisjonell blikkenslagerbedrift, som holder til på Gjesdal på Ålgård. Vi leverer alt innen takrenner, beslag og pipehatter i Stavanger og Sandnesområdet. I tillegg har vi også en egen avdeling for ventilasjon. Vi jobber både for privatpersoner, offentlige myndigheter, samt større lokale entreprenører. Vi har blant annet levert ventilasjonssystemene til flere store boligprosjekter i området. Hos oss møter du fagfolk med lang og bred kompetanse. Rundt 15 ansatte innen faggruppene blikkenslager, platearbeider, montør, ingeniør og teknisk tegner. Til sammen gjør de oss godt rustet til å ta alle typer jobber, fra en enkel takrenne til prosjektering av ventilasjon til større boligprosjekter. Vi driver i stor utstrekning med skreddersøm, så hos oss får du akkurat det du trenger. Vi leverer og monterer også varmepumper, glassrekkverk, solavskjerming og Vestcamp.

Vestcamp

VestCamp er en av Norges ledende produsenter av isolerte fortelt/tilbygg til campingvogner. Siden oppstarten i 2007 har vi levert flere hundre VestCamper til 32 campingplasser over hele landet.

Våre tilbygg er bygget etter de høyeste standarder. Unike beslagsløsninger gir våre konstruksjoner en styrke ingen andre kan matche. Enhetene er godt isolerte, noe som gjør dem godt egnet for helårsbruk, også på fjellet.Vi har montert flere i blant annet Sirdal.

Vi har et 700 kvadratmeter stort produksjonslokale i Gjesdal i Rogaland, 20 minutters kjøring fra Stavanger. Her har vi også en democamp stående.

Alle våre tilbygg tilpasses hver enkelt kunde. Vi har ingeniører, teknisk tegnere og montører som sørger for at du får akkurat den VestCampen du vil ha. Vi hjelper deg fra en enkel skisse til du står med nøkkelen i hånda, klar for innflytting.

At vi har oppnådd AAA rating er også et kvalitets-stempel vi er stolte av.

Våre ansatte

Oddbjørn Løvdahl

Daglig leder
oddbjorn@gjesdalblikk.no
mob. 950 20 283

Ketil Thorsen

Prosjektleder utvendig
ketil@gjesdalblikk.no
mob. 913 68 766

Loyd Aanestad

Prosjektleder ventilasjon
loyd@gjesdalblikk.no
mob. 915 39 216

Solbjørg Holen

Regnskap
solbjorg@gjesdalblikk.no
mob. 928 89 720

Håvard Hermansen

Verksted
haavard@gjesdalblikk.no
mob. 995 93 007

Frank B. Pettersen

Utvendig
frank@gjesdalblikk.no
mob. 951 14 822

Skroll til toppen