Foldedører I PVC

Foldedører i PVC

Patio 6080-teknologi for folde- og skyvedører

åpner rom på en spesielt elegant og effektiv måte. Alle dører foldes på en plassbesparende måte og glir praktisk til siden. Slik kan alle rom åpnes fullstendig, ved å ta i bruk hele bredden, gir dette en bred tilgang til terrassen. Kan også benyttes i forretningsbygg for effektiv oppdeling av kontorer og konferanserom. Patio 6080 har isolasjon i terskel som hindrer kundebro samt eliminerer faren for glatt underlag.

Les mer »

Skyvedører

Skyvedører
Du vil ha en stor terrassedør i din leilighet, men ikke en ren dreieramme, ettersom du har planter eller pyntegjenstander ved vinduet?

Det er her vi anbefaler en vippe- og skyvedør. Den gir vanlig ventilasjon i vippeposisjon og er designmessing tilpasset de andre vinduene.

Både små og store vinduer kan vippes og skyves på en praktisk og plassbesparende måte, både med den funksjonelle standarden Patio S og med den praktisk Patio Z med integrert, positiv kontroll. Vippe - og skyvedører anbefales særlig til bruk på balkonger og terrasser, men også i glassbygg og hagestuer.

Les mer »

Balkongdører

Balkongdører

Terrasse - og balkongdørene innehar høy kvalitet kombinert med tidløs skjønnhet. Et stort glassfelt slipper maksimalt med lys inn i rommet, mens energibesparende profi ler sørger for at gode energikrav opprettholdes. Du kan velge dør med åpning utover (eller innover) og to rammer med bevegelig midtsprosse som muliggjør en bred utgang til terrassen eller balkongen.


I tillegg har alle dørene aluminiumstrinn og friksjonsbrems.

Les mer »