Om oss

Gjesdal blikk er en tradisjonell blikkenslagerbedrift. Vi leverer alt innen takrenner, beslag, pipehatter samt mindre sveiseoppdrag i rustfritt og aluminium. I tillegg har vi også en egen avdeling for boligventilasjon. Vi jobber både for privatpersoner, offentlige myndigheter, samt større lokale entreprenører. Vi har blant annet levert ventilasjonssystemene til flere store boligprosjekter i Gjesdals-området.

Hos oss møter du fagfolk med lang og brei kompetanse. Vi er rundt 15 ansatte, innen faggruppene blikkenslager, platearbeider, montør, ingeniør og teknisk tegner. Til sammen gjør de oss godt rustet til å ta alle typer jobber – fra en enkel takrenne til prosjektering av ventilasjon til større boligprosjekter. Vi driver i stor utstrekning med skreddersøm, så hos oss får du akkurat det du trenger.

Vi i Gjesdal Blikk legger lista høy i forhold til kvalitet. Hos oss er du garantert at jobben blir utført fagmessig. Fornøyde kunder danner grunnlaget for vår virksomhet. Vi opptatt av å yte god service både til store og små kunder. Du kan være sikker på at vi tar jobben på alvor. Mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder viser at vi lykkes med vår filosofi.

Gjesdal Blikk er også stolte over å være eneforhandler for Kaizer takrenner i Rogaland. Dette er unike, skjøtefrie takrenner som leveres på rull. Dette gir et flott utseende og god kvalitet. Se mer på www.kaizer.no

At vi har oppnådd AAA rating er også et kvalitetsstempel vi er stolte av.